Mangler nøkkelpersonell for å ta imot gjester

Politiske saker     •     www.nhoreiseliv.no     •   Arbinn.no

Ny undersøkelse: De aller fleste velger Norgesferie

7 av 10 nordmenn kommer kun til å feriere i Norge i sommer, selv om de får vaksine før ferien starter. Kun 1 av 10 planlegger ferie utenlands.

– Det er ikke overraskende at de fleste velger Norgesferie i sommer, men det er ekstra gledelig er at såpass mange velger eget land selv om de har fått vaksine og dermed kanskje får muligheten til å reise utenlands. Det betyr at mange populære hoteller, campingsteder, restauranter og opplevelsesbedrifter fort kan bli utsolgt, og at man bør skynde seg å booke ferien sin, sier administrerende direktør i NHO Reiseliv Kristin Krohn Devold.​


Les mer her, og del gjerne saken i sosiale medier
Les også: Unge vil foretrekke Norgesferie også etter pandemien

 

– Vi har aldri opplevd så stor interesse

Sivert Olaisen driver et hotell langt ute i havgapet på øya Lovund ytterst på Helgelandskysten. Alt ligger til rette for en fantastisk sommersesong, men hotellet mangler viktig personell fra utlandet.


Les mer her

 

NHO Reiseliv ber om lettelser for generell arbeidsinnvandring

NHO Reiseliv ber justisdepartementet åpne opp for generell arbeidsinnvandring slik at reiselivsbedriftene kan få tilgang til nødvendig arbeidskraft fra utlandet.


Les mer her

 

31/5 Digital spørretime om gjenåpningen med Bent Høie

NHO og NHO Reiseliv inviterer til digital spørretime med helse- og omsorgsminister Bent Høie og ledere i Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet. Du kan sende oss dine spørsmål på forhånd, så stiller vi dem for deg under webinaret.


Les mer her

– Reiselivet skaper puls og arbeidsplasser

Koronakrisen er verre enn de fleste i reiselivet har opplevd, men vi er her enda. Og jeg vet at det finnes en vei for oss å gå, og det er fremover, sa presidenten i NHO Reiseliv på vår årskonferanse.


Les mer her

La norskeide bedrifter beholde egenkapital

Fortsatt nedgang i skatten på arbeidende kapital er et viktig bidrag til gjenoppbyggingen etter koronakrisen. - Vi må la bedriftene få bruke kapitalen sin på å bevare og skape jobber, sier NHO-sjefen.


Les mer her

Hvordan få mest ut av medlemskapet?

Hvordan får du mest ut av medlemskapet i NHO Reiseliv? Vi inviterer alle nye medlemmer til digitalt velkomstmøte 1. juni.


Les mer her

Enda bedre betingelser med NHO Pensjon

Har du sjekket de gode betingelsene du får med NHO Pensjon? Ber du om et uforpliktende tilbud ser vi fort om bedriften din får reduserte kostnader sammenlignet med vilkårene du har i dag. 


Be om tilbud

Tips og råd til deg som ansetter sommervikarer

NHO oppfordrer medlemmer til å ta LOs sommerpatrulje godt imot i sommer. Ungdommen skal ha et godt møte med arbeidslivet og av denne grunn gir vi deg 10 helt konkrete råd som vi anbefaler deg å følge.


Les mer her