Nye nasjonale lettelser | Åpner for servering og skjenking i Oslo | årskonferansen 2021

Politiske saker     •     www.nhoreiseliv.no     •   Arbinn.no

Nye nasjonale lettelser for serveringssteder og arrangementer

Fra 27. mai utvides skjenketiden til kl. 24.00 og det blir lov med konferanser opptil 200 personer med faste tilviste plasser. – Endelig kan konferansesesongen starte, og restaurantene kan ha to istedenfor én bordsetning og øke sine inntekter, sier Kristin Krohn Devold.

Les mer her

 

Oslo åpner for skjenking til 22.00 fra og med 26. mai

Serveringsstedene i Oslo får åpne, og det blir tillatt å servere alkohol frem til kl. 22.00 fra og med onsdag 26. mai. – Endelig åpner Oslo, men skuffende at hovedstadens restauranter mister enda en viktig langhelg, sier NHO Reiseliv-direktøren.

Les mer her

 

Ingen endring om arbeidsinnvandring 

NHO og NHO Reiseliv har tidligere spilt inn at vi mener generell arbeidsinnvandring med dagens strenge karanteneregler burde bli innført fra trinn 2 – det ble det ikke åpnet for på dagens pressekonferanse.  

Samtidig er det en liten åpning for innreise også for arbeidstakere fra gule land. Det er for tidlig å si noe om hvilke land dette vil være. 

Les mer her

 

Neste trekk for reiselivet begynner nå

Torsdag 20. mai ble NHO Reiselivs årskonferanse streamet live fra Stavanger og Oslo. Her kan du lese om noen av høydepunktene fra dagen.

Les mer her

Dette vil NHO Reiseliv jobbe med før sommeren

Her kan du lese om hva NHO Reiseliv jobber for frem mot sommeren i forbindelse med gjenåpning og Revidert Nasjonalbudsjett (RNB), og få en oversikt over hvilke gjennomslag reiselivet har fått i forslag til RNB.

Les mer her