Slik kan vinterferien tilbringes i Norge

Politiske saker     •     www.nhoreiseliv.no     •   Arbinn.no

Ny situasjonsanalyse: Rammes hardt av lokale smitteutbrudd og bråe nedstenginger

Kassa er tom, og mange bedrifter har sett seg nødt til å gjennomføre permitteringer igjen, for noen er det tredje eller fjerde gang. Les om de ferske NHO-tallene og våre politiske prioriteringer i forbindelse med behandlingen av den nyeste krisepakken.


Les mer her
Les en av flere saker i media om undersøkelsen

 

Helsemyndighetene: Slik kan vinterferien tilbringes i Norge

– Vi forstår at mange har lyst å tilbringe vinterferien på hytta, besøke familie eller dra på hotell. Vi vil at alle skal reise med noen gode råd på veien, sier helseministeren. NHO-tall viser at de aller fleste som planlegger vinterferie skal på hytta.


Les mer her

 

«Gi kommunale krisepenger til reiselivet i Rogaland!»

DEBATT: Rogalandskommunene bør følge regjeringens intensjon med den nye krisemilliarden, som er å dele den ut til hardt rammede reiselivsbedrifter. Det vil bidra til å berge lokale bedrifter og arbeidsplasser i reiselivet.


Les kronikken med lokale tall her
Les tekst for Trøndelag her
Les tekst for Oslo her
Les tekst for Troms her

 

Følg og del vår Smak deg frem-kampanje

Restaurant- og matfag handler ikke om hva du blir, men hva du lærer. Hjelp oss å dele det glade budskap med å følge Instagram-kontoen og å dele stoffet som legges ut.


Følg kampanjen på Instagram her

17/2 NHO Kurs: Webinar om midlertidige ansettelser


Hovedregelen i norsk arbeidsliv er fast ansettelse. I visse tilfeller er det mulig å ansette noen midlertidig. I dette kurset får du en oversikt over hvilke regler som gjelder.


Les mer her

Enighet om feriepenger til arbeidsledige

Fremskrittspartiet har fått med seg regjeringspartiene på å gi feriepenger til alle som har vært arbeidsledige under koronapandemien.


Les mer her

Stråmennene hos Sanner

Mitt innlegg 29. januar blir av doktorgradsstipendiat Jon Ellingsen kalt fullt av stråmenn, men stråmennene sjekket alt inn i møtet hos Finansdepartementet for to uker siden. 


Les kronikken av Kjersti Aastad i DN