Politiske saker     •     www.nhoreiseliv.no          Arbinn.no

Ett år med korona


Det er ett år siden koronakrisen traff Norge, og reiselivet havnet i den verste krisen noensinne. Det har vært et langt og vondt år. Reiselivet står fortsatt midt i en dyp krise med mange permitterte ansatte, stengte bedrifter og høy konkursfrykt. Men vi er her fortsatt, og vi skal klare å komme oss over den siste kneika.

Les mer og se videohilsen fra Kristin her

 

– Ingen flere tunge steiner i sekken til reiselivsnæringen

Gjenåpningen står for dør. Nå må vi bare klare å komme oss gjennom den siste kneika

Les mer her

 

Slik blir lønnsstøtteordningen

Stortinget vedtok i går en forbedret lønnsstøtteordning for perioden 15. mars til 30. juni. I tillegg til regjeringens kriterier, la stortinget til at også de som var permittert 15. januar og 5. mars, vil kunne hentes tilbake. 

Les mer om ordningen her

 

NHOs posisjon i lønnsoppgjøret 2021: Må bidra til å sikre arbeidsplasser og bedrifter

Det største skillet i landet vårt går mellom de som har jobb og de som ikke har jobb. For NHO handler det nå om å sikre arbeidsplasser og bedrifter. - Jobb er medisin mot ulikhet, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid.

Les mer her

 

Oppdatert situasjonsanalyse: Strenge tiltak rammer hardt i pandemiens sluttspurt


Det er ett år siden koronakrisen traff Norge. Nå står våren for tur, vaksineringen er i gang, og det er håp om en gradvis gjenåpning av samfunnet frem mot sommeren. Men situasjonen reiselivet står i nå er kritisk. Strenge nasjonale tiltak, og stadig nye, lokale smitteutbrudd og plutselige nedstenginger har blitt et mareritt for reiselivsbedriftene. 

Les mer fra NHO Reiselivs ferske medlemsundersøkelse her 

 

– Påsken blir annerledes i år, men den er ikke avlyst

En fersk undersøkelse viser at kun 2 av 10 planlegger å reise bort i påsken i år. Mange har ikke bestemt seg enda, men sitter på gjerdet. – Årets påskeferie er ikke avlyst, og alle våre fjelldestinasjoner trenger sine påskegjester, sier NHO Reiseliv-direktøren.

Les mer her

Korona-aktuelt innhold på Arbinn

På Arbinn finner du nyttig informasjon og verktøy for bedrifter i forbindelse med koronapandemien, inkludert gjeldende rett, informasjon om innreise og karantene-informasjon for bedrifter.
 

Gå til Arbinn og les mer her