Får smuler i støtte: - Voldsomt urettferdig

Politiske saker     •     www.nhoreiseliv.no     •   Arbinn.no

Forlenger skjenkestoppen i Oslo med to uker

På en pressekonferanse 17. februar la byrådsleder Raymond Johansen frem hvilke koronatiltak som skal gjelde i Oslo fra torsdag 18. februar. Skjenkestoppen i hovedstaden videreføres. ​​

– Nå som det har vært lavere smitte i Oslo over tid og vaksineringen er i full gang, forventer vi at byrådet opphever skjenkeforbudet 3. mars, eller i hvert fall tillater redusert skjenketid. Oslo har vært uten skjenking i fire måneder, og det rammer serveringsbransjen hardt og brutalt, sier Kristin Krohn Devold.


Les mer her

 

Får smuler i coronastøtte: - Voldsomt urettferdig

2020 skulle bli året da den ferske burgerkjeden Johnny Rockets endelig skulle gå i null. Slik gikk det ikke, og nå er eieren svært frustrert over manglende støtte fra regjeringen. I tillegg til den foreslåtte ventilordningen, ønsker NHO seg en egen ordning for vekst- og oppstartsbedrifter.


Les mer her

 

Frist 28/2: Innlevering av årsoppgave 2021

Vi setter stor pris på at din bedrift er medlem i NHO og NHO Reiseliv. Det er nå tid for å levere årsoppgaven som er grunnlaget for beregning av medlemskontingent og serviceavgift for 2021. 

Årsoppgaven som danner grunnlag for kontingent 2021 skal innleveres innen 28. februar.


Les mer her

 

Vær ekstra påpasselig med smittevern i vinterferien

Vinterferien står for tur, og NHO Reiseliv oppfordrer både gjester og reiselivsbedrifter til å være ekstra påpasselig med smittevern for å unngå oppblussing av smitte.


Les mer her

 

Ser et enormt behov for å rømme hjemmekontoret

Da DNT Oslo åpnet for booking av hytter for sesongen var pågangen så stor at bookingsystemet brøt sammen.

−  Vi har sett at folk reiser kortere og oppdager sine nære områder til litt andre steder enn man kanskje har vært tidligere. Det er et positivt resultat av koronatiden, sier daglig leder i DNT Oslo, Henning Hoff Wikborg.  

Read More

 

Hvordan få mest ut av medlemskapet: Velkomstmøte for nye medlemmer

Hvordan får du mest ut av medlemskapet i NHO Reiseliv? Vi inviterer alle nye medlemmer til digitalt velkomstmøte.


Les mer her

Oppdaterte reiseråd per 15. februar

Innreise til Norge blir kun tillatt for personer med nødvendige formål. Regjeringen anbefaler å unngå reiser til utlandet. Alle som ankommer Norge må teste seg for Covid-19.


Les mer her

Disse tiltakene gjelder der du bor

Forvirret om hvilke tiltak som gjelder til hvilken dato? Her er en oversikt og nasjonale og lokale regler. Oppdatert 17. februar.


Les mer her

Webinar i Nedbemanning 8. - 12. mars 1 time daglig kl 10:00 - 1100

Delta på kurs i nedbemanning med advokat Nina Tennebekk. Loven og rettspraksis setter føringer for hvordan nedbemanningsprosesser skal gjennomføres. Ved å gjøre deg kjent med disse reduserer du sjansen for vanskelige konflikter.


Les mer her