Hardt rammede kommuner får 250 mill ekstra

Politiske saker     •     www.nhoreiseliv.no     •   Arbinn.no

Dette er NHO Reiselivs prioriterte saker våren 2021

Vi fortsetter arbeidet opp mot politikere for å forlenge kompensasjonsordningen så lenge bransjen er pålagt restriksjoner, og vil jobbe for flere tiltak som kan hjelpe næringen tilbake til normal drift. Les mer om hvilke tiltak vi vil ha oppmerksomhet mot i tiden fremover.


Les mer her

 

Hardt rammede kommuner får 250 millioner kroner ekstra

Regjeringspartiene og Frp ble i dag enige om 250 millioner ekstra, på årets budsjett, til kommuner med høy arbeidsledighet. Pengene kan brukes til å gi kompensasjon til lokalt næringsliv som er særlig hardt rammet av pandemien. Både Oslo bystyre og Bergen bystyre har bestemt at likviditetsstøtten skal gis til serveringsbedrifter med skjenkebevilling. 


Les mer her

 

2021 vil stå i gjenåpningens tegn

Vi har det verste året bak oss. Vi har heldigvis fått til litt, men det er tøft for mange av dere, og mange står i sin verste krise noensinne. Jeg vil først og fremst benytte muligheten til å si god jul, og håper at alle får tid til å slappe av og samle krefter med deres nærmeste. 
For etter jul kommer gjenåpningen. 


Les mer her

 

Ny situasjonsanalyse: Våren blir en tøff gjenåpningsfase for reiselivet

Vi legger snart et kriseår bak oss, men krisen i reiselivet fortsetter inn i det nye året. Våren 2021 er det tid for gjenåpning av samfunnet og norsk reiseliv, men gjenåpningsfasen blir tøff, og det vil ta lang tid å komme tilbake til normal drift. Det viser nye tall fra NHO Reiselivs medlemsundersøkelse.


Les mer her

 

Reiselivet og innføring av nytt regelverk for drosjeløyve

Innføringen av nytt regelverk for drosjeløyve påvirker alle som vil drive småskala turistvirksomhet. Her finner du sjekklisten du trenger.


Les mer her

Hotellkjede med «banebrytende» satsing under pandemien

Classic Norway Hotels har permittert 80 ansatte som følge av coronapandemien. Nå satser hotellkjeden likevel millioner på å utvikle aspiranter innenfor norsk reiseliv. – Dette trenger norsk reiseliv nå, sier Krohn Devold. 


Les mer her