Nye midler til omstilling; destinasjonsselskapene; lærlinger

Politiske saker     •     www.nhoreiseliv.no     •   Arbinn.no

8/12: Nettmøte om kompensasjonsordningen og statsbudsjettet

NHO Reiseliv inviterer medlemmer til et digitalt frokostmøte og orientering om budsjettenigheten mellom regjeringen og Fremskrittspartiet, og hva den vil bety for reiselivet. Seminaret vil finne sted tirsdag 8. desember, kl. 1200.


Les mer og meld deg på her

 

NHO Reiseliv ber Oslo-byrådet følge Bergens modell

I et intervju med TV2 oppfordrer NHO Reiseliv-direktøren Oslo kommune til å gå over til Bergens modell med skjenking frem til kl. 21.30.


Les mer her
Se saken på TV2 Sumo her

 

─ Det går helt fint med ski in/ski out fra bobilen

Campingferie er ikke lenger et andrevalg - heller ikke om vinteren. Skal vi tro daglig leder ved Fagernes Camping i Valdres går det helt fint med ski in/ski out fra bobilen.


Les mer her

 

Meld deg på kurs om nedbemanning

Må du nedbemanne som følge av koronapandemien? Meld deg på dette kurset, og få konkrete tips til hvordan du gjennomfører gode nedbemanningsprosesser.


Les mer her

Støtter tilskuddsordning for reiselivet på Svalbard

Reiselivsbedrifter på Svalbard er underlagt strengere korona-restriksjoner enn fastlandet, og går en mørk vinter i møte. NHO Reiseliv støtter derfor etableringen av tilskuddsordningen for omstilling og utvikling av reiselivet på Svalbard.


Les mer her

300 millioner til omstilling i reiselivsnæringen

Regjeringen åpner for en ny søknadsrunde for omstillingsprosjekter i reiselivet. Rammen økes til 300 millioner kroner, og også nyetablerte bedrifter kan søke.


Les mer her

Enighet om statsbudsjettet

Kompensasjonsordningen som kommer i januar, er for reiselivsnæringens del, det viktigste resultatet for av budsjettenigheten mellom regjeringen og Frp.


Les mer om budsjettet her

Destinasjonsselskapenes situasjon er svært presset

Regjeringen bør la kontingenten til destinasjonsselskapene bli en del av de uunngåelige utgiftene som dekkes i kompensasjonsordningen.


Les mer her

Lærlingar får framleis dagpengar

– NHO Reiseliv er opptatt av at dei som er i gang med eit utdanningsløp må sikrast gjennom krisa, sånn at dei får fullført læretida og oppnår fagbrev. Vi er derfor glad for at denne ordninga no held fram, seier politisk rådgivar Ingrid Gauden og viser til behovet for faglærte kokkar og servitørar.


Les mer hos FriFagbevegelse