Avdragsordning, seminarer, tilsyn og nye NHO-tall

Politiske saker     •     www.nhoreiseliv.no     •   Arbinn.no

Tre råd til restaurantene

Restaurantene er den klart største og dermed viktigste gruppen i reiselivet. Nå oppfordrer reiselivsdirektøren serveringsbedrifter til å kontakte lokalbanken for å sikre likviditet frem til januar, og å ta kontakt med oss hvis de ikke blir møtt med samarbeidsvilje. 


Les mer her

 

Avdragsordning for skatte- og avgiftskrav

Har du fått betalingsutsettelse av skatter og avgifter til 28. februar 2021, kan du fra og med april tilbakebetale gjennom avdrag i seks måneder. 


Les mer her

 

Nye NHO-tall: Krisen i reiselivet har gått fra vondt til verre

Myndighetens oppfordring om å minimere antallet en har sosial omgang med har ført til et ras av avbestillinger, og nye tiltak som blant annet skjenkestopp ved midnatt og total skjenkestopp i Oslo har ført til at mange reiselivsbedrifter har sett seg nødt til å stenge. Det er ikke lønnsomt å holde åpnet uten gjester, og igjen tvinges bedriftene til å permittere og si opp ansatte. 


Les mer her

 

Arbeidstilsynet skal på smitteverntilsyn

– De aller fleste er veldig flinke. Bedriftene er selvfølgelig svært bekymret for smittesituasjonen og tar sin del av ansvaret. Dersom det kommer smitte på en arbeidsplass, er det bedriftene selv det går utover, sier NHO-direktør Nina Melsom.


Les mer her

 

Nedbemanning: Slik går du frem

Mange reiselivsbedrifter har måttet nedbemanne som følge av koronapandemien. Dette kurset gir deg oversikt over lovverket og gir konkrete tips til hvordan du gjennomfører gode nedbemanningsprosesser.


Les mer her

Lemper på restriksjoner om digitale arrangementer

Oslo kommune åpner opp for at digitale arrangementer nå kan avholdes med opptil 5 personer og med nødvendig produksjonspersonell i tillegg.


Les mer her

Hvordan få mest ut av medlemskapet: Velkomstmøte for nye medlemmer


Hvordan får du mest ut av medlemskapet i NHO Reiseliv? Tirsdag 1. desember, kl. 1200 - 1300 inviterer vi alle nye medlemmer til digitalt velkomstmøte.


Les mer og meld deg på her

Webinar - Klimaløserne

Hvordan påvirker klimakrisen din bedrift og hvordan påvirker din bedrift klimakrisen? Hvilke grep kan du ta for å gjøre bedriften til en klimaløser og hvor starter du for å komme i gang?


Les mer her